Kosteloos invorderen

Go Solid is het enige online platform waarbij u geen waarborg, voorschot of kosten betaalt aangezien u automatisch verzekerd bent voor het risico dat uw klant niet kan betalen.

De Solid-score sluit onaangename verrassingen uit. Het is een instrument waarmee de gerechtsdeurwaarder meteen oninvorderbare facturen signaleert door de toetsing van de solvabiliteit van uw klant. Zo schat hij de haalbaarheid van uw vordering goed in. Dit verkleint de kans dat uw klant niet kan betalen.

Dankzij de betrouwbaarheid van de Solid-score kunnen we een exclusieve overeenkomst afsluiten met D.A.S. Rechtsbijstand, marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen. Daardoor bent u automatisch verzekerd op gerechtskosten en hoeft u niets te betalen. Ook niet mocht blijken dat uw klant toch niet kan betalen.

Daarom is Go Solid hét antwoord op de IOS-procedure die het mogelijk maakt om uw onbetaalde en onbetwiste B2B-facturen te innen zonder tussenkomst van de rechtbank.

Samen met onze ervaren partners; de betrokken advocaat, gerechtsdeurwaarder en rechtsbijstandsverzekeraar, staan we garant voor een professionele aanpak van uw dossier.

kosteloos invorderen met de verzekering

Go Solid is...

Snel

Niet meer naar de rechtbank.

Kosteloos

Uw risico op kosten is nul. 

Reputatieproof

Uw klantenrelatie blijft intact. 

Makkelijk

Het kost u geen tijd. 

Slim

Ervaren deurwaarder en advocaat aan zet

Integer

Een correcte behandeling

Maak onbetaald niet ongemakkelijk

Bezorg ons uw onbetaalde facturen op de manier dat het makkelijkste voor u werkt.

Via deze website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken

Aan de slag

Via onze gratis app

de handigste manier als u geen digitale facturen heeft

Download in the App Store Download in the App Store
Get it on Google Play Get it on Google Play